Posle Petka, i Albert Nađ ima odgovor za Ramba, otkrio i još jedan zanimljiv detalj

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ''Petka'', i Albert Nađ ima odgovor za ''Ramba'', otkrio i još jedan zanimljiv detalj

Ne stišavaju se reakcije posle intervjua Dejana ''Ramba'' Petkovića brazilskim medijima.

Podsetimo, Petković je nedavno u razgovoru za brazilski ''Globo Esporto'' između ostalog izjavio da nije igrao za reprezentaciju Jugoslavije na SP 1998. godine, jer nije, poput nekih drugih, želeo da plati za mesto u nacionalnom timu.

Na tu njegovu izjavu je najpre reagovao nekadašnji selektor Ilija Petković, koji je oštro odbacio takve tvrdnje i pozvao svog prezimenjaka na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << direktan dijalog oči u oči, a nedugo zatim stigla je i reakcija Alberta Nađa, za koga takođe nije imalo mesta u tadašnjoj reprezentaciji, pred Mundijal u Francuskoj.

Nađ je ''Rambove'' tvrdnje prokomentarisao u izjavi za ''Vice'' i nije se sa njim složio na tu temu. Naglasio je da njemu lično niko nije nudio novac za mesto u reprezentaciji.





''I da jeste, ne bih nikad dao pare da igram za reprezentaciju jer je to za mene bilo pitanje časti. Nisam čuo da je neko platio ili da je nekome tražen novac. Ako je već tako bilo, nije mi jasno zašto Rambo nije izašao i rekao to javno, a ne sada posle 20 godina'', istakao je Nađ.

On je, takođe, otkrio i šta se dogodilo posle njegovog izostavljanja sa spiska reprezentativaca za Mundijal.

''Niko nije hteo da igra levog beka u toj selekciji, pa sam ja, iako mi to nije bila pozicija u klubu, odigrao cele kvalifikacije za Jugoslaviju i činilo se da sam jedini siguran putnik u Francusku.



Sećam da se sam krenuo ka selektoru Santraču po obrazloženje, ali je on, kada me je video, pobegao niz stepenice u prizemlje hotela… Tada mi je sve bilo jasno'', objašnjava Nađ.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.