Posle Novaka, evo koga će trenirati Beker! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 01.Jun.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Novaka, evo koga će trenirati Beker! (FOTO)

Izgleda da je stvar već rešena i da će bivši Novakov ubuduće trenirati jednu damu!

Da je lakše popeti se na vrh, nego ostati na njemu, najbolje se vidi u teniskom svetu. Endi Marej je posle preuzimanja trona od najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića počeo da beleži katastrofalne rezultate, dok je Nole, sudeći po startu na Rolan Garosu, na najboljem putu da se vrati na presto ATP-a.

Beker o novom treneru Đokovića: Agasi je odličan izbor, ali zameram Novaku >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i njemu jednu stvar

Isto važi i kod žena. Dugo je Serena Vilijams vladala u konkurenciji dama, međutim, sa trona je svrgla Anđelika Kerber. Uprkos privremenom povlačenju Amerikanke, zbog trudnoće, Nemica nije uspela da održi kontinuitet dobrih rezultata, što svedoči debakl u prvom kolu i poraz od ruskinje Ekaterine Makarove.

Kerberova se dala u potragu za trenerom, a, kako stvari stoje, izgleda da ga je našla. Iako je Boris Beker posmatrao Noletov trening, u odsustvu Andre Agasija, dobro obavešteni mediji u Nemačkoj tvrde da su se njen zemljak, inače, komentator Eurosporta i prva dama ženskog tenisa dogovorili oko saradnje u nastavku sezone.

Na taj način, definitvno je odlučeno da proslavljeni nemački as neće obnavljati istu i vraćati se u štab drugog reketa planete Novaka Đokovića.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.