Posle Mesija i Busketsa, Đordi Alba dolazi u Inter

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 23:45

Posle Mesija i Busketsa, Đordi Alba dolazi u Inter

Đordi Alba pridružiće se svojim bivšim saigračima iz Barselone Lionelu Mesiju i Serhiju Busketsu u Interu iz Majamija, saopštio je danas vlasnik tog MLS kluba

"Đordi Alba će danas potpisati", izjavio je Horhe Mas posle treninga tima sa Floride.

Ovaj 34-godišnji bivši španski reprezentativac bio je bez kluba otkako mu je istekao ugovor sa Barselonom na kraju prošle sezone.

Alba je igrao za Barselonu od 2012. godine i sa tim klubom je osvojio 18 trofeja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od čega šest titula u Primeri i Ligu šampiona 2015. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKAV TRILING: Mesi i Buskets dobijaju društvo iz Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 14:39

Rastanak posle 11 godina...Španski fudbaler Đordi Alba postaće novi igrač Intera iz Majamija...Alba će se tako pridružiti svojim bivšim saigračima iz Barselone Lionelu Mesiju i Serhiju Busketsu...Levi bek je igrao za Barselonu od 2012. godine i sa tim klubom je osvojio 18 trofeja, od čega šest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.