Posle Kijeva odmah u Madrid - Ronaldo pod pretnjom zatvora!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Kijeva odmah u Madrid - Ronaldo pod pretnjom zatvora!

Van zelenog tepiha Portugalac je na tapetu dve ogromne tužbe.

Posle osvajanja Superkupa Italije u "kontroverznoj" utakmici gde je Portugalac bio jedan od nazaslužnijih, Juventus se vraća trci u "Kalču", ali njihovog najboljeg igrača očekuje izricanje kazne po tužbi za poresku prevaru.

Tako će tridesetrogodišnji Kristijano Ronaldo morati odmah posle utakmice 20. kola u svoj "bivši" grad Madrid gde će dobiti presudu po optužnici za utaju poreza tokom svog boravka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u španskoj prestonici.

Očekuje se da Portugalac prizna krivicu pošto je prošlog leta već dogovorena nagodba sa sudom u iznosu od 18.8 miliona evra, međutim tužioci ce tražiti 23 meseca kazne zatvora za fudbalera.

Olakšavajuća okolnost za fudbalera Juventusa će biti da se po zakonu u Španiji ne ide u zatvor ako je kazna manja od dve godine!

Saslušanje se održava u utorak, tako da će se po njegovom završetku znati svi detalji kazne za portugalskog fudbalera.

Pored ovoga i dalje je aktivan slučaj o navodnom silovanju u Las Vegasu, vlasti u Americi čekaju dostavu DNK materijala od strane Ronalda kako bi nastavili sa slučajem.

Videćemo koliko će ova dešavanja van terena uticati na performance najboljeg fudbalera "Stare dame".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.