Posle 4 godine odbacila asa Čelsija PREKO SMS PORUKE! Ušla u vezu sa vozačem Formule 1, a fudbaler došao DA GA GLEDA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 19:03

Posle 4 godine odbacila asa Čelsija PREKO SMS PORUKE! Ušla u vezu sa vozačem Formule 1, a fudbaler došao DA GA GLEDA (FOTO)

Svi srećni.

Rastali su se Žoao Feliks i Mago Korseiro. Fudbaler koji je u "procepu" između Čelsija koji neće da ga kupi i Atletiko Madrida koji ga ne želi nazad, sada je i na ljubavnom planu konačno završio vezu sa atraktivnom 20-godišnjom glumicom.

Njhova veza trajala je četiri godine, a kako prenose portugalski mediji Feliksu je Mago vesti o raskidu saopštila putem poruke, a onda je sve to objavila na svom Instagramu.

Problema u vezi je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i više puta je Korseiro navodno prevarila Feliksa, poslednji put sa vozačem Formule 1 Landom Norisom.

- Žoao i ja delili smo uspehe nekoliko godina, u fazi promene, rasta i učenja. Nismo zajedno kao par neko vreme, srećna sam što sam deo njegovog života. Cenimo sve poruke onih kojima je stvarno stalo do nas. Dobro smo, srećni smo i prijatelji kao što smo uvek bili - napisala je Korseiro.

A post shared by Margarida Corceiro (@magui_corceiro)

Feliks je na dan te objave snimljen kako gleda trku Formule 1 u Barseloni, gde je navodni novi dečko njegove sada već bivše devojke završio kao 17.

Sa njim su trku gledali Mejson Maunt i Ris Džejms, doskorašnji saigrači Feliksa u Čelsiju.

A post shared by Margarida Corceiro (@magui_corceiro)

Osim navodne veze sa Landom Norisom ova lepotica se povezivala i sa bekom Totenhema Pedrom Porom, kao i sa Nejmarom.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.