Posle 22 godine napustio je Juventus!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 22 godine napustio je Juventus!

Davne 1995. godine Paolo De Ćelje (30), tada devetogodišnji dečak, pristupio je Juventusu.

Verovali ili ne, De Ćelje je danas, 22 godine kasnije, napustio slavni klub za koji je odigrao okruglo 100 utakmica i postigao tek dva gola.

Verovatno ni oni najostrašćeniji tifozi "Satre dame", o ostalima da i ne govorimo, nisu znali da je De Ćelje duže od dve decenije bio punopravni član kluba i da je, od kako je postao profesionalac, sve vreme na platnom spisku.

Istina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uz četiri pozajmice za vreme trajanja ugovora.

U sezoni 2007/2008. bio je u Sijeni, potom se vratio u Juve gde ponovo nije bio u planu kod trenera niz godina, da bi potom usledile tri nove pozajmice u tri godine: Đenova, Parma i na kraju Marsej.

Minule sezone Juve je pokušao da ga pošalje na novu pozajmicu, u Krotone, ali je De Ćelje to odbio, pa je sklonjen iz ekipe. U januaru, uradio je isto: Juve je želeo da ga pošalje u Seriju B, u Pizu, ali je odgovor Paola bio isti - ne!

Njemu je u junu ove godine istekao ugovor sa matičnim klubom.

- Poslednja godina u Juventusu bila je užasna - iskreno je De Ćelje opisao minuli period.

Njegova naredna destinacija mogla bi da bude Amerika, otkrio je italijanskim medijima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.