Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021, 15:00

Posle 19 godina fudbalske klase, Huntelar završio karijeru

Nakon 665 utakmica i 367 postignutih golova

Poznati holandski napadač Klas Jan Huntelar završio je fudbalsku karijeru, posle 19 godina profesionalnog bavljenja ovim sportom. Tu vest je saopštio specijalizovani portal Voetbal International, posle čega je preko Tvitera čestitao i nekadašnji saigrač Rajan Babel, ali se sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Huntelar nije oglašavao.

Huntelar je izazvao zabunu prošle zime, iznenađujućim povratkom u Šalke, ali na kraju nije uspeo da pomogne Rudarima da ispadnu u Cvajtu. Huntelar je tokom karijere odigrao 665 utakmica i postigao 367 golova. Najviše je igrao u Ajaksu, gde je u dva navrata spojio osam sezona.

"Čestitke na velikoj karijeri moj prijatelju... Bilo je uživanje igrati sa tobom. Želim ti svaku sreću u životu posle fudbala. Srećno penzionisanje", poručio je Rajan Babel.

Zanimljivo, prve profesionalne korake je zabeležio u PSV Ajndhovenu, ali je eksplodirao u gradskom rivalu Ajaksu, za koji je prvobitno nastupao između 2006. i 2009. godine, odigrao 136 utakmica i postigao 105 golova. Veliki trag je ostavio i u Šalkeu, gde je između 2010. i 2017. godine zabeležio 128 golova na 249 utakmica.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZAVRŠENA JE JOŠ JEDNA VELIKA FUDBALSKA KARIJERA: Nakon 19 godina, legendarni Holanđanin odlučio da ode u penziju!

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2021

Još jedna velika fudbalska karijera se danas završava. Čuveni holandski fudbaler Klas Jan Huntelar odlučio je da nakon 19 godina profesionalnim bavljenjem fudbala završi karijeru. Ovu vest je saopštio specijalizovani portal Voetbal International. Njegov nekadašnji saigrač Rajan Babel je putem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.