Posebne mere za Mihajlovića u Đenovi

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posebne mere za Mihajlovića u Đenovi

Trener fudbalskog kluba Fiorentina Siniša Mihajlović i njegov tim koji igra protiv Sampdorije u Đenovi, imaće posebne mere obezbeđenja, odlučila je policija tog grada na vanrednom sastanku.
Uprava Fiorentine obavestila je policiju Đenove da u tom timu ima više srpskih igrača, pored trenera Mihajlovića, koji je u utorak prisustvovao utakmici Srbija-Italija na stadionu „Luiđi Feraris”, preneo je sajt lista Sekolo iz Đenove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Zbog toga je, dodaje se, određena posebna mera bezbednosti i na terenu: iza klupe Fiorentine biće raspoređen „živi štit” koji će činiti uglavnom službenici stadiona.
List navodi i da, prema navodima policije, „ultra” navijači Đenove ipak nemaju nameru da se svete za događaje od utorka.
oči meča Fiorentina-Sampdorija, Mihajlović je izjavio da je „razočaran” zbog nereda koje su u Đenovi izazvali srpski navijači, a koji nemaju nikakve veze s fudbalom.
Moja osećanja idu od gorčine do razočaranosti. Otišao sam u Đenovu s željom da gledam svoju reprezentaciju kako igra, a video sam nasilje i mnogo straha. To su stvari koje nemaju veze s fudbalom i zbog nekoliko pseudo navijača moja reprezentacija nije mogla da igra – rekao je on.
Mihajlović je rekao i da, ukoliko mu navijači budu zviždali, to neće biti zbog incidenata u Đenovi, već zbog „straha od protivnika”.
Ako mi budu zviždali, to me neće zanimati... (Adem) Ljajić neće trpeti zbog eventualnih zvižduka. Ko dolazi s tih prostora (Balkan) kao ja, može da se plaši bombi, a ne zvižduka – kazao je Mihajlović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.