Porzingis: Želim bolji 2K rejting

Izvor: MVP.rs, 14.Okt.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porzingis: Želim bolji 2K rejting

Mladi košarkaš u novoj sezoni želi da popravi svoj rejting u popularnoj košarkaškoj simulaciji.

"NBA 2K" je jedna od najpopularnijih sportskih igara na svetu, a mnogi košarkaši uživaju igrajući tu simulaciju. Jedan od njih je i Kristaps Porzingis, čiji rejting u ovogodišnjem izdanju igre iznosi 80. Košarkaš Niksa želi da u novoj sezoni taj rejting bude mnogo bolji.

"Jedan od mojih ciljeva u novoj sezoni jeste da dobro igram, kako bi mi skočio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << rejting u "NBA 2K". Moram još da napredujem. Takođe, želja mi je da u karijeri ostvarim kvadrapl-dabl. Poeni, asistencije, skokovi i blokade. Siguran sam da mogu, jedino su mi blokade problematične", izjavio je letonski košarkaš.

Porzingis, četvrti pik sa Drafta iz 2015. godine, je prethodnu sezonu završio sa prosecima od 14.3 poena, 7.3 skokova, 1.9 blokada i 1.3 asistencija.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.