Poruke igrača Zvezde: NE treba ovako!

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruke igrača Zvezde: NE treba ovako!

Nema straha od neprolaska kod igrača Zvezde posle slabijeg nastupa na evropremijeri...

"Našutirala" se Crvena zvezda u Marijampolu, ali nije bila toliko blizu gola.

Prvi meč šampiona Srbije u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona završen je bez golova na gostovanju Suduvi (0:0), a navijači su osetili "deža vi" iz prošle sezone, kada su njihovi miljenici odigrali sličan meč protiv Spartaksa.

Igrači crveno-belih bili su složni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u oceni da utakmica nije odigrana sjajno, a dobro znaju da je ostalo još 90 minuta u kojima treba podići nivo igre i izboriti meč sa Helsinkijem.

"Svaki početak je težak. Imali smo svoje šanse, koje smo morali bolje da iskoristimo. U svakom kolu imaju po dve utakmice, a nas čeka revanš na 'Marakani' i mislim da ćemo ispraviti greške", kazao je borbeni Branko Jovičić koji je odigrao 70 minuta.

Ipak, imala je i Suduva svoje prilike, tako da je posla imao i Srđan Babić.

"Došli smo ovde da pobedimo, ali nismo uspeli da postignemo pogodak. U prvom delu smo kontrolisali utakmicu, a u drugom smo im dozvolili nekoliko šansi. Nadam se da ćemo u revanšu pobediti", kazao je mladi štoper Babić koji je na početku evropske odiseje dobio šansu ispred dosadašnjeg kapitena Vujadin Savića.

Slične utiske sa meča nosi i Marko Gobeljić.

"Znali smo da nas očekuje jak tempo, ali nismo odigrali kako treba. Ne možemo biti zadovoljni, ali imamo i revanš na 'Marakani'. Moraćemo dobro da analiziramo ovu utakmicu".

Revanš se igra 16. juna na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.