Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2020, 18:52

Poruka za Sanča: Spusti se na zemlju, još nisi veliki igrač

Lusijen Favr na ovaj način verovatno želi da motiviše svoju mladu superzvezdu...

Driblinzi, golovi i asistencije mlađanog superstara Borusije Dortmund - Džejdona Sanča, zaludeli su fudbalski svet, naročito ljude iz Mančester Junajteda, koji po svaku cenu žele da kupe ovog momka. Ali trener Milionera Lusijan Favr i te kako ima šta da zameri svom pulenu. Utisak je da iskusni Švajcarac radi na tome da posle (za sada) propalog transfera na Old Traford "spusti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na zemlju" Sanča i na valjan način ga pripremi za predstojeću sezonu.

"Džejdon je očigledno veoma dobar mlad fudbaler, međutim on mora da shvati da još puno toga mora da nauči kako bi postao veliki igrač", kazao je Favr. "Zaista ne znam šta će biti u budućnosti sa njim, da li će otići ili neće, ono što znam jeste da Sančo mora još mnogo da napreduje. Mora da poboljša kontrolu lopte, dodavanja, mora ozbiljno da poradi na odbrambenim zadacima... Njemu se dešava da posle deset minuta prestane da trči. Pa onda opet uradi nešto za deset minuta. To ne sme da mu se dešava", podvukao je švajcarski strateg.

Favr je u nekoliko navrata tokom prošle sezone "hladio" Džejdona Sanča zbog nediscipline. Bilo je tu kašnjenja na trening, odnosno kasnijih dolazaka sa reprezentativnih akcija. Čak se kroz medije u jednom momentu provlačilo kako Englez ima problem sa kilažom.

Ali posle svega, kad je crta ispod sezone podvučena, učinak spektakularan - 20 golova i 20 asistencija na 44 utakmice u svim takmičenjima!

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.