Poruka iz Niša: Priča se o sukobu, niko ne pominje penale!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka iz Niša: "Priča se o sukobu, niko ne pominje penale!"

Kapiten Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović oglasio se nakon sukoba sa saigračem i poručio da se vrši namerna selekcija informacija ne bi li bila skrenuta pažnja sa bitnih tema.

Najuspešniji čuvar mreže domaćeg fudbalskog šampionata u petak se našao u žiži javnosti zbog sukoba sa saigračem Nemanjom Lakić-Pešićem tokom meča sa Novim Pazarom.

Golman Radničkog Aleksandar Jovanović i njegov saigrač ušli su u verbalni sukob a malo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << falilo da rasprava eskalira i pređe u fizički obračun.

Dva dana nakon meča kapiten Radničkog objašnjava da klub iz Niša iz kola u kolo trpi nepravde, ali se o njima ne govori kao o sukobu koji se dogodio u petak.

"Pazite, nama se ne dosuđuje penal na tri utakmice u zadnjih četiri odigranih. Da su sankcionisani prekršaji nad našim igračima u kaznenom ili svirani ofsajdi, možda bi mi sada igrali polufinale kupa, a možete slobodno da dodate i par bodova na postojeći bodovni saldo u prvenstvu, pa vidite gde bi bili na tabeli" počinje priču Jovanović.

Radnički je u petak zaista oštećen za penal u duelu sa Novim Pazarom, a spornih momenata na štetu Nišlija bilo je i na minulim mečevima u Kupu i prvenstvu.

"Svi bruje o raspravi Jovanovića sa Lakić-Pešićem, a o nedosuđenim penalima niko neće da zucne. Dakle, neko namerno selektuje informacije i plasira ih u javnost" dodaje Jovanović.

U razgovoru za portal "realsanisave.com" kapiten Radničkog se osvrnuo na neravnopravan tretman koji njegov klub ima u odnosu na povlašćene timove Superlige.

"Ako se ne sude penali Zvezdi i Partizanu, zaseda skupština UN, a ako se to desi Radničkom, to saznaju par vrabaca na grani. Radnički je veliki klub! Radnički je čudo, koliko god neki pokušavali to da ne vide" zaključio je Jovanović.

Radnički se nakon 27 odigranih utakmica nalazi na četvrtom mestu superligaške tabele sa 42 boda, a narednu utakmicu u domaćem šampionatu odigraće nakon prvenstvene pauze protiv Spartaka u Subotici.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.