Portugalci najavili tužbu protiv Ćire Blaževića!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugalci najavili tužbu protiv Ćire Blaževića!

Foto: Profimedia/AFP

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Portugalije večeras od 21.00 čas igraju svoj meč osmine finala EP u Francuskoj, a uvertira su bile ozbiljne optužbe Miroslava Ćire Blaževića.

Legendarni hrvatski trener je optužio Portugalce da kupuju utakmice. Kako reprezentacija, tako i klubovi.

Tačnije, Blažević je istakao da je Sporting 80-ih godina kupio meč protiv Dinama na čijoj klupi je sedeo upravo Blažević, a nešto slično se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i u baražu za odlazak na SP 2010. godine. Tada je reprezentacija navodno kupila prolaz u baražu protiv BiH koju je, takođe, vodio hrvatski stručnjak.

Iz Portugalije su najavili tužbu.

- Gospodin Blažević je opterećen mržnjom i vrlo je prkosan čovek. Da ima ikakav kredibilitet, s njegovim iskustvom, sigurno bi pomagao Hrvatskoj u pripremama za utakmicu s Portugalijom. Ali čini se da ga nema - između ostalog se navodi u saopštenju Portugalaca.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ove seksi devojke su svi zaboravili, a s razlogom su poslate na EP 2004. godine (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016

Sećate li se ovih devojaka koje su 2004. godine bile članice Anti-nasilnog tima ma EP u Portugaliji?..Magazin ''Zoo'' je tada poslao 250 lepotica kako bi uticale na smanjenje navijačkih nereda tokom šampionata i donekle su uspele u tome...Foto: Guliver/Steve Finn/Getty Images..Foto: Guliver/Steve...

Nastavak na Telegraf.rs...

Kakav uvod u večerašnji derbi - Portugalci tuže Ćiru Blaževića?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016

Izjave ''trenera svih trenera'' ozbiljno uzburkale javnost u Portugalu uoči večerašnje utakmice osmine finala Evropskog prvenstva...Podsetimo, pre par dana je legendarni Miroslav Ćiro Blažević govorio o nekim svojim ranijim iskustvima sa Portugalcima, i to veoma neprijatnim...On se u izjavi za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.