Portugal  Švajcarska, Holandija  Engleska u polufinalu Lige nacija

Izvor: B92, 03.Dec.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugal " Švajcarska, Holandija " Engleska u polufinalu Lige nacija

Reprezentacija Portugala sastaće se sa Švajcarskom, dok će Holandija igrati protiv Engleske na završnom tuniru Lige nacija.

Prva polufinalna utakmica izmedju Portugala i Švajcarske igraće se 5. juna, dok će se Holandija i Engleska sastati dan kasnije.

Finale Lige nacija i utakmica za treće mesto igraće se 9. juna.

Domaćin turnira biće Portugal, stadioni "Dragao" u Portu i "Alfonso Enrihes" u Gimaraešu.

Pobednik turnira će biti prvi šampon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lige nacija i zaradiće 7,5 miliona evra, drugoplasirani 5 miliona, trećeplasirani 4, a poslednji 3.

Portugal je u kvalifikacijama za EURO 2020. u grupi sa Srbijom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom.

Liga A će kao i ostale lige na proleće 2020. igrati plej-of za plasma na EP, a finalisti će nastupiti na njemu ako ako kroz kvalifikacije ne izbore nastup na završnom turniru.

One timove koji to učine zameniće sledeći najbolji iz grupe u kojoj je igrao u Ligi nacija, a ukoliko i oni već budu na EP, to mesto će zauzeti tim iz niže lige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.