Portland prejak za Lebronove Lejkerse

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2018, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portland prejak za Lebronove Lejkerse

Portland Trejl Blejzersi su savladali Los Anđeles Lejkerse rezultatom 128:119. To je prvi trijumf Portlanda i prvi poraz Lejkersa koji su imali i prvi meč ove sezone.

U prvoj četvrtini su Lejkesi odličnom igrom Lebrona Džejmsa uspeli da dođu do plus 10, ali je Portland ipak stigao da se vrati i čak povede do kraja prve deonice 34:31. Nik Stauskas i Dejmijen Lilard su bili igrači koji su kreirali povratak domaćih. U drugoj četvrtini je Portland došao do dvocifrenog plusa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali su se zatim "jezeraši" vratili.

U trećem periodu su opet ekipe bile u egalu, a u četvrtoj su najpre rezultatski plus narpavili Dejmijen Lilard i Nik Stauskas da bi zatim Si Džej Mekolum uvećavao plus svog tima. Poslednju četvrtinu Portland je dobio 128:119.

Najefikasniji u trijumfu Blejzersa je bio Lilard sa 28 poena, Stauskas je imao 24, a Mekolum 21. Lebron Džejms je imao 26 poena uz 12 skokova, a Džoš Hart je postigao 20 poena.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nurkić odličan u pobjedi nad Lejkersima

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2018

Ekipa Portlanda pobijedila je LA Lejkerse na otvaranju nove NBA sezone, a Trejl Blejzersi su trijumfovali rezultatom 128:119.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.