Poraz Zvezde od Urala i pobeda nad Kubanjom za kraj priprema

Izvor: RTS, 13.Feb.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Zvezde od Urala i pobeda nad Kubanjom za kraj priprema

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ruskog Urala 2:1 (0:0) u prijateljskoj utakmici na pripremama na Kipru. Kasnije su rezervisti savladali Kubanj sa 2:0 (0:0) u poslednjoj proveri.
Strelci za Ural bili su Aleksandr Dančev u 54. i Čileanac Herson Asevedo u 84. minutu iz slobodnog udarca, dok je gol za Zvezdu postigao Ugo Vijera u 57. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minutu.

Trener Miodrag Božović izveo je na teren postavu za koju se pretpostavlja da će početi prolećni deo sezone narednog vikenda protiv Mladosti iz Lučana. Za tim sa "Rajka Mitića" su igrali Kahriman, Petković, Edson, Luković, Ibanjez, Le Talek, Donald, Grujić, Katai, Srnić, Vijera. Šansu su još dobili Mihajlović, Babunski i Orlandić.
Rezervisti crveno-belih su bili uspešniji, oni su pobedili ruski Kubanj 2:0 (0:0) u poslednjoj utakmici tokom pripremama na Kipru.
Trener Miodrag Božović šansu je ukazao "rezervistima", a golove su postigli Petar Orlandić u 82. i Zoran Rendulić u 88. minutu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda polovična na pripremama: Savladali Kubanj, izgubili od Urala

Izvor: Večernje novosti, 13.Feb.2016

Polovičan učinak Crvene zvezde poslednjeg dana priprema na Kipru. U prvoj pripremnoj utakmici su izgubili od Urala (2:1), dok su u drugoj koja je odigrana svega par sati kasnije savladali Kubanj sa 2:0 golovima Orlandića i Rendulića u završnici utakmice.Prvi deo meča protiv Urala je protekao bez...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.