Poraz Srbije u polufinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 20:21

Poraz Srbije u polufinalu

Premašile su očekivanja.

Ženska U18 reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale EP u Кonji, pošto je u polufinalu izgubila od Slovenije – 65:89 (16:23, 18:20, 22:23, 9:23)

Naše devojke će u nedelju od 18 časova igrati za bronzu protiv poraženog iz drugog polufinala između Španije i Francuske.

Iako je Srbija dobro otvorila meč, usledio je pad, da bi naš tim nekoliko puta ozbiljno priretio, no su Slovenke odlolele svaki nalet. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bez obzira na ovaj rezultat, naša reprezentacija je samim plasmanom u polufinale premašila očekivanja.

Najefikasnija u našem timu bila je Marija Avlijaš sa 24 poena, uz 7 skokova i 5 asistencija, Ana Milanović je dodala 12, Jovana Jevtović 10.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.