Poraz Srbije u hladnoj Kuritibi: Amerikanci nas poslali na mnogo teži zadatak ka polufinalu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jul.2017, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Srbije u hladnoj Kuritibi: Amerikanci nas poslali na mnogo teži zadatak ka polufinalu! (VIDEO)

Odbojkaši Srbije poraženi su na startu završnog turnira Svetske lige od reprezentacije SAD rezultatom 1:3 - 22:25, 23:25, 25:19, 22:25.

Branioci titule bili su blizu preokreta u adaptiranoj dvorani na stadionu u brazilskoj Kuritibi, gde su uslovi za igru jako loši zbog hladnoće.

U tome su se bolje snašli Amerikanci, koji su iskusno koristili greške naših odbojkaša, pogtovo iz servisa. Tejlor Sender je bio vrlo problematičan za naše igrače, upisao je 22 poena. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << drugoj strani su se najviše istakli Aleksandar Atanasijević sa 18 poena, Srećko Lisinac sa 15 i Marko Podraščanin sa 12.

Najbolje su igrali u trećem setu kada su se Amerikanci opustili, ali u neizvesnom četvrtom setu sreća nije bila na strani igrača Nikole Grbića.

Srbija ima novu priliku za polufinale, u četvrtak od 22.40 po našem vremenu, protiv evropskog šampiona Francuske, koja je u prvom meču savladala SAD 3:2.

Amerikanci i Kanađani su se već plasirali u polufinale.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Odbojkaši SAD: Ovde bar nije hladno

Izvor: B92, 06.Jul.2017

Srpski odbojkaši su se prethodnih dana žalili na loše uslove za igranje u Brazilu zbog hladnoće, a sada su na taj račun rešili da se našale Amerikanci...Oni su u prvom meču grupe K savladali našu reprezentaciju sa 3-1 (25:22, 25:23, 19:25, 25:22), a posle meča sa Srbijom odbojkaš SAD Bendžamin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.