Poraz Srbije koji su sokoli želeli – Crnogorci se nadaju senzaciji u Beogradu

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 10:01

"Poraz Srbije koji su 'sokoli' želeli" – Crnogorci se nadaju senzaciji u Beogradu

Posle poraza od Mađarske, fudbalere Srbije u utorak čeka duel sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za EURO 2024.

Ekipa Dragana Stojkovića Piksija izgubila je od Mađara u Budimpešti, 2:1 u sedmom kolu kvalifikacione grupe G.

Srbija posle ovog meča ostala na 10 bodova i drugom mestu, pred duel u Beogradu sa Crnom Gorom (17. oktobar) koja ima osam bodova i meč manje.

Rezultatu iza Budimpešte svakako se raduje naredni rival, jer se Crnoj Gori otvorilo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opcija za odlazak na EP.



"Iz Budimpešte je stigla vest koju su svi u taboru „hrabrih sokola” priželjkivali - Mađarska je drugi put u kvalifikacijama za Euro 2024 u Nemačkoj savladala Srbiju (2:1) i otvorila fudbalerima Crne Gore nekoliko opcija za odlazak na prvo veliko takmičenje. Ukoliko bi tim Miodraga Radulovića u utorak priredio senzaciju i na stadionu „Rajko Mitić” porazio „orlove”, držao bi sve u svojim rukama, jer bi mu bilo dovoljno da pod Goricom savlada Litvaniju i obezbedi mesto među 24 najbolje selekcije na Starom kontinentu",
pišu Vijesti.

Poraz je Srbiji zakomplikovao sve, ali "orlovi" i dalje imaju sve u svojim rukama.

"I u slučaju remija u Beogradu, Stevan Jovetić i drugovi bi bili gospodari svoje sudbine, jer bi pobedama nad Litvanijom i bezbrižnom Mađarskom u gostima na zatvaranju kvalifikacija osigurali 2. mesto u grupi G, stoji u tekstu Vijesti.

Meč između Srbije i Crne Gore igra se u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.