Poraz Srbije 3:0? Slike su jasne

Izvor: B92, 15.Okt.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poraz Srbije 3:0? Slike su jasne"

Selektor Albanije Đovani de Bjazi kaže da je njegova ekipa igrala dobro, ali da zbog opasne situacije nije mogla da završi utakmicu protiv Srbije u Beogradu.

"Ovo je bilo traumatično iskustvo i ono što nismo želeli da se desi stvarno se dogodilo. Igrali smo dobro, ali nažalost nismo bili u mogućnosti da završimo utakmicu jer su navijači ušli na teren. To je bila neverovatna, opasna situacija", rekao je De Bjazi.

De Bjazi je kazao da je nekoliko njegovih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doživelo povrede glave, a da su ih pored navijača "napali i redari".

"Stadion u Beogradu je neadekvatan za takvu vrstu utakmice. Da li će biti registrovan poraz Srbije sa 3:0? Postoje organi koji to odlučuju, ali slike su jasne i svi ih vide. Bilo je ekstremno opasno", kazao je De Bjazi.

Utakmica na stadionu Partizana prekinuta je u 42. minutu pošto se iznad terena pojavila zastava "velike Albanije" nakon čega je izbio sukob igrača dve ekipe, a potom su na teren utrčali i navijači.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SELEKTOR ALBANIJE OČEKUJE POBEDU OD 3:0: Slike su sve pokazale!

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2014

Selektor Albanije Đovani de Bjazi smatra da je njegova ekipa igrala veoma dobro, ali da zbog ekstremno opasne situacije nije bila u stanju da nastavi meč u Beogradu.  . FOTO: STARSPORT.. - Ovo je bilo traumatično iskustvo i ono što nismo želeli da se desi stvarno se dogodilo. Igrali smo dobro,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.