Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Borca od Ajaksa

AMSTERDAM - Fudbaleri holandskog Ajaksa plasirali su se u ligu UEFA, pošto su večeras u Amsterdamu, u revanš meču prvog kola UEFA kupa pobedili srpski Borac iz Čačka sa 2:0 (0:0).

Golove za Ajaks postigli su Džefri Sarpong u 70. i Luis Suares u 90. minutu. U prvoj utakmici pre dve nedelje Ajaks je pobedio sa 4:1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Borca i u Amsterdamu

Izvor: B92, 03.Okt.2008, 00:37

Fudbaleri Borca iz Čačka izgubili su u četvrtak u Amsterdamu od Ajaksa 0:2 i debitantsku sezonu na evropskoj sceni završili u prvom kolu Kupa UEFA. ..Golove za slavni holandski tim postigli su Džefri Sarpong u 71. i Luis Suares u petom minutu sudijske nadoknade. Ajaks je bio bolji i u prvom duelu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.