Poraz Argentine zaboleo i Barselonu: Na Juventus i Valensiju bez stuba odbrane

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Argentine zaboleo i Barselonu: Na Juventus i Valensiju bez stuba odbrane

Stradala zadnja loža

Argentina se obrukala protiv Nigerije, ali je daleko veći problem od načina na koji je igubljena utakmica u Krasnodaru predstavlja povreda iskusnog Havijera Maskerana.

Stub Barsine odbrane odigrao je svih 90 minuta u poslednjoj liniji tima, ali se nakon meča požalio na povredu, pa je nakon današnjih pregleda utvrđena povreda zadnje lože zbog koje će Maskerano pauzirati četiri nedelje.

Katalonci će u tom periodu odigrati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nekoliko važnih utakmica, sa Juventusom u Ligi šampiona, ali i Leganesom, Valensijom i Seltom u Primeri. Maskerano je u dosadašnjem toku sezone odigrao 10 utakmica, šest u Primeri, jedan u Kupu kralja, dva u Ligi šampiona i meč Superkupa Španije.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Problem za Barsu, defanzivac mesec dana van stroja

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Reprezentativac Argentine se povredio u meču protiv Nigerije...Barselona će skoro do Nove godine morati da igra bez Havijera Maskerana...Argentinski fudbaler se povredio u meču protiv Nigerije koju je njegov nacionalni tim izgubio sa 4:2 u Krasnodaru...Radi se o desnoj nozi, povredio je mišić, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.