Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 13:02

Popravni za pojačane Pančevce

Žarkovo dočekuje Železničar u prvom meču 19. kola Prve lige Srbije

Drugoligaški karavan u Srbiji nastavljen je prošlog vikenda, a danas (13.00) u Žarkovu igra se prvi meč 19. kola Prve lige. Beogradskom timu stiže Železničar iz Pančeva. Nijedan tim na premijeri u 2021. godini nije uspeo da postigne gol. Tim iz prestonice je odigrao bez pogodaka u Jagodini, dok su Pančevci na svom terenu poraženi sa 1:0 od lidera, kragujevačkog Radničkog.

Oba tima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << žele opstanak u drugom rangu srpskog fudbala. Žarkovo je trenutno u mirnoj luci, dok je novi drugoligaš u opasnoj zoni. Železničar je imao skromnu polusezonu, ali tokom zime Pančevci su se pojačali sa iskusnim superligaškim fudbalerima.

Dres Dizelke nosiće u nastavku sezone bivši napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić i iskusni štoper Miloš Mihajlov. Iz Inđije je stigao golman Marko Knežević koji je prošao mlađe kategorije Partizana. Na kormilu tima iz Banata seo je Dragan Aničić, nekadašnji trener Mačve iz Šapca i Voždovca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Žarkovo igra tvrde mečeve na mali boj golova. Posle 18 kola, tim iz Boegrada je postigao 19 pogodaka, a isto toliko je i primio. U prvom delu šampionata u Pančevu nije bilo pobednika u duelu ova dva tima. Bilo je 2:2. Pančevci su vodili sa 2:0 pogocima Mitrovića i Savanovića, ali su gosti iz Beograda u finišu utakmice uspeli da stignu do boda, a strelci su bili Šošević i Dišić.

Žarkovo je dobar domaćin. Ima tri vezane pobede na svom terenu. U celom šampionatu, dobio je pet mečeva kod kuće, a dva puta je poražen i isto toliko odigrao nerešeno. Tim iz Banata ima samo dve pobede na gostovanjima na devet utakmice. Upisao je jedan remi, a čak šest puta je izgubio.

Podsetimo, dve najbolje ekipe igraće naredne sezone u Superligi, dok iz Prve lige ispadaju čak osam timova.

PRVA LIGA SRBIJE – 19. KOLO

Petak

13.00: (1,80) Žarkovo (3,35) Železničar P. (4,40)

Subota

13.00: Loznica – Trajal

13.00: Radnčki K. – Dubočica

Nedelja

13.00: Borac Č. – Jagodina

13.00: Kabel – Sloga K.

13.00: Radnički P. – Radnički S. M.

13.00: Zemun – Budućnost D.

16.00: Kolubara – Dinamo V.

Ponedeljak

13.00: IMT – Garafičar

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.