Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 15:34

Popravni za Dandalk

Šampion već zaostaje pet bodova za liderom šampionata Republike Irske, Šamrokom. Večeras derbi kola u Dablinu

Prošlog vikenda nastavljen je i šampionat Republike Irske posle skoro pet meseci pauze. Format takmičenja pretrpeo je, usled velike pauze uslovljene pandemijom virusa korona, drastične promene. Šampionat koji je startovao još 14. februara i koji je predviđao kraj 30. oktobra posle 36 kola, bukvalno je prepolovljen. Prvak Republike Irske biće poznat po okončanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 18. runde, pošto je umesto četvorokružnog, usvojen dvokružni sistem takmičenja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampion ove ostrvske države Dandalk prošle sezone se prošetao u šampionatu. Ako je suditi po prvih šest kola sezone imaće dostojnog rivala u Šamroku koji je startovao sa svih šest trijumfa. Dandalk je prošle nedelje posle restarta sezone odigrao samo 1:1 protiv Sent Patriksa na svom terenu. Ekipa koju je prošle zime pojačao srpski internacionalac Stefana Čolović želi iskupljenje za mršavai remi protekle nedelje, a danas (18.45) gostuje u Dablinu protiv Bohemijansa. Biće to derbi kola pošto je Bohemijans sa samo bodom manje od brainioca krune. Ima četiri trijumfa i dva poraza u dosadašnjem toku šampionata.

Tradicija poslednjih godina je na strani Dandalka koji je dobio četiri od pet prethodnih utakmica. Bohemijans je sve tri utakmice ove sezone na svom terenu odigrao 0-2 gola, dok je Dandalk na svim mečevima ove sezone u gostima (bilo ih je tri) odigrao 3+.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U drugom meču dana (20.45), Sent Patriks na svom terenu dočekuje Fin Harps i ima ulogu favorita. Gosti su u seriji od četiri poraza. Sent Patriks nema poraz pet utakmica u nizu protiv današnjeg rivala. Ima četiri trijumfa i remi.

REPUBLIKA IRSKA – 7. KOLO

Petak

18.45 (3,60) Bohemijans (3,30) Dandalk (2,00)

20.45 (1,60) Sent Patriks (3,35) Fin Harps (6,25)

Subota

15.30 (2,00) Voterford (3,10) Kork Siti (3,90)

18.00 (2,55) Slajgo (2,90) Šelburn (2,90)

Nedelja

18.00 (5,20) Deri Siti (3,50) Šamrok (1,65)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.