Izvor: Blic, 27.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popraviću dobru igru Partizana

Imao sam nekoliko dana da razmišljam o svemu i posle svega, jasno je da sam na klupi Partizana dobio veliku šansu. Ostavljen mi je izvanredan kvalitet, a pokušaći i nadam se da ću uspeti da stignem do cilja.

O meni će govoriti rad i rezultati, svako ima pravo na mišljenje. A predamnom je zadatak, koji mogu da ispunim. Imam dovoljno vremena da se, pre svega, ja pripremim za sve što me očekuje, jer želim da se dobro upoznam sa onim čime raspolažem.

Partizan je jesenas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delovao kao kompaktna celina. Zadovoljan sam igračkim kadrom, ali u svakom slučaju treba razmišljati da bi neke linije tima mogli pojačati. Ekipa je do sada igrala dobro, ali uvek ima stvari koje mogu da se poprave. Do prvog treninga ostalo je dvadesetak dana, kad oformim stručni štab i počnemo da radimo, onda ćemo moći da procenimo situaciju.

Za pripreme u Dubaiju je lepo, ali je neizvesno koga bismo tamo imali za protivnika, jer u to vreme će većina Evropljana igrati prvenstvo. Razmišljamo o Španiji, možda i o Turskoj. Želeo bih da uigram ekipu, a za to mi trebaju utakmice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.