Popović predvodi Zapad

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović predvodi Zapad

Iskusni stručnjak i trener San Antonio Sparsa, Greg Popović, biće trener tima zapadne konferencije, na predstojećoj Ol star utakmici.

Ovo priznanje Popović je dobio zbog toga što je ove sezone predvodio Sparse do rekorda u istoriji franšize, od 38 pobeda i sedam poraza. Ovaj rekord postignut je i zahvaljujući tome što su ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sezone Dankan, Parker i Đinobili zdravi i igraju zajedno, što nije bio čest slučaj i prethodnim sezonama.
Popović je zvezde Zapada predvodio i 2005. godine, a sada se čeka da bude objavljeno ko će biti trener istočne konferencije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.