Popović posle prvenca: Zaslužena pobeda, ali sam se pribojavao kod 2:0

Izvor: Blic, 23.Okt.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović posle prvenca: Zaslužena pobeda, ali sam se pribojavao kod 2:0

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Spartak, ali da se pribojavao ishoda posle vođstva njegovog tima od 2:0.

„Na poluvremenu smo pričali i ponovili po ko zna koji put da je 2:0 najopasniji rezultat i to se ispostavilo kao tako. Loše smo počeli drugo poluvreme, sve do penala za Spartak. To je bio opasan momenat po nas, mogla je utakmica lako da ode u drugom smeru, jer su igrači mislili 'lako ćemo'. Na svu sreću golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je odbranio, ekipa se digla, pa je do kraja sve bilo u redu", kazao je Popović novinarima posle utakmice.

Čukarički je na svom stadionu sa 3:0 savladao Spartak u prvoj utakmici 15. kola Superlige Srbije.

„S druge strane, mojim momcima svaka čast, jer za malo vremena uspeju da se oporave... Mislim da smo na kraju zasluženo pobedili Spartak, koji sigurno ne zaslužuje poziciju na tabeli koju zauzima. Imaju iskuse i veoma dobre igrače, dvojicu iz ekipe sa Novog Zelanda kada je Srbija postala prvak sveta", kazao je Popović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.