Popovič: Zavidim im

Izvor: MVP.rs, 13.Feb.2016, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovič: Zavidim im

Trener San Antonija je pohvalno pričao o igri šampiona.

Golden Stejt Voriorsi su treuntno najbolja ekipa u NBA ligi, a nalaze se i nadomak obaranja rekorda po broju ostvarenih pobeda u sezoni. Njega trenutno drže Čikago Bulsi, koji su sezonu 1995/96 završili sa skorom 72-10.

Sa druge strane, po mišljenju mnogih stručnjaka San Antonio Spursi već godinama igraju najbolju košarku, u kojoj se sve svodi na timsku igru. Pričajući sa pripadnicima sedme sile, trener >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << San Antonija, Greg Popovič, izneo je nekoliko pohvala na račun ekipe Voriorsa.

"Proveo sam više vremena razmišljajući o Voriorsima i njihovoj igri nego o bilo kojoj drugoj ekipi tokom karijere. Kada ih vidim kako igraju, kako se lopta kreće u napadu zaista im zavidim. Njihova igra zaista inspiriše, to je sjajna košarka. Zaista uživam dok ih gledam. Pokušavam da ih rešim kao zagonetku, ali nekada izgleda kao da ih je nemoguće rešiti. To nije ekipa u kojoj samo Kari može da pogađa teške šuteve, ili Klej, ili Grin. Jednostavno, svi na terenu znaju da dodaju i da pogađaju", izjavio je Popovič.

Spursi u Voriorsi su se ove sezone sastali jednom, a ekipa Stiva Kera je slavila sa ubedljivih 30 poena razlike. Ipak, ako se ove dve ekipe sastanu u plej-ofu biće to verovatno jedna od najboljih serija u novijoj istoriji NBA lige.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.