Popovič: Marjanović da se izvini (video)

Izvor: MVP.rs, 24.Mar.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovič: Marjanović da se izvini (video)

Trener Spursa je ponovo blistao u razgovoru sa novinarima.

Ekipa San Antonija je prethodne noći, mnogo lakše nego što se očekivalo, savladala Majami i tako stigla do 45. pobede zaredom na domaćem terenu u regularnom delu sezone. Bolji od Spursa, kroz istoriju, su samo Voriorsi, čija serija je još uvek aktivna i stigla je do broja 51. Pred početak sezone 2015/16 ovaj rekord je držala ekipa Čikaga sa 44 vezana trijumfa tokom 1995. i 1996 godine.

U pobedi nad Hitom >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << rezultatom 112:88 jednu od najboljih utakmica u sezoni je odigrao Boban Marjanović. Srpski centar je na terenu proveo 13 i po minuta i za to vreme upisao 19 poena (9/12FG, 1/1FT) i četiri skoka. Dobra igra Marjanovića nije promakla ni novinarima, a Greg Popovič, trener Spursa, ponovo nije propustio prliku da se našali sa njima.

"On je jedan od najsebičnijih igrača koje sam trenirao. Šutne svaki put kada dobije loptu. Mislim da bi trebalo da se izvini saigračima. Sve što želi je da vidi svoje ime u novinama", prokomentarisao je igru Marjanovića trener San Antonija, nakon čega su svi prisutni prasnuli u smeh. Ni popularni Pop nije dugo izdržao nakon toga...

One of those good quote nights from Popovich... 1st his humor surrounding on Boban's play #Spurs pic.twitter.com/R4UOAWYDcs

(foto: USA Today)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.