Popovič: Boban me se plaši

Izvor: MVP.rs, 13.Apr.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovič: Boban me se plaši

Iskusni stručnjak je ponovo na svoj prepoznatljiv način komentarisao igre srpskog centra.

U zanimljivoj utakmici odigranoj prethodne noći, San Antonio Spursi su nakom produžetka savladali Oklahomu Siti Tander sa 102:98. Jedan od boljih igrača ekipe Grega Popoviča bio je Boban Marjanović, koji je meč završio sa devet poena, osam skokova i dve blokade.

Trener Spursa je nakon utakmice upitan da prokomentariše igre popularnog Bobinatora, a on je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u svom stilu dao zanimljiv ogdovor.

"Boban je bio sjajan. Voleo bih da je uzeo više šuteva. Na smrt je uplašen. Kao da ću ga poslati negde na kamp gde više nikada neće biti viđen. Igrao je odlično, na obe strane terena, bio je bitan faktor u našem trijumfu", objasnio je Popovič.

Spursi su pobedom nad Tanderima izjednačili rekord generacije Boston Seltiksa iz sezone 1985/86, koja je sezonu završila sa samo jednim porazom na domaćem terenu.

(foto: Spurs)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.