Pop opet nije precrtavao, POVREDA skrojila 12 Amera!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pop" opet nije precrtavao, POVREDA skrojila 12 Amera!

Amerikanci će u sledećem sastavu pokušati da odbrane zlatnu medalju na Mundobasketu...

Greg Popović nije "precrtao" nijednog igrača za Mundobasket, povrede i otkazi skrojili su konačan spisak Amerikanaca za Mundobasket!

U timu koji je otišao u Australiju i tamo zabeležio pobedu i poraz bilo je 13 košarkaša, a Popoviću je "olakšao" Kajl Kuzma koji zbog povrede levog članka ipak neće moći da nastupi na Svetskom prvenstvu u Kini.

To znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je ovo konačnih 12 koji će predstavljati Ameriku na Mundobasketu na kome brane zlatnu medalju na turniru koji počinje 31. avgusta i završava se 15. septembra.

SPISAK: Harison Barns (Sakramento), Džejlen Braun (Boston), Bruk Lopez (Milvoki), Kris Midlton (Milvoki), Donovan Mičel (Juta), Mejson Plamli (Denver), Markus Smart (Boston), Džejson Tejtum (Boston), Majls Tarner (Indijana), Kemba Voker (Boston), Džo Heris (Bruklin) i Derik Vajt (San Antonio).

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.