Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 09:20

Ponuda Barselone na koju Inter neće pristati

Da li Žunior Firpo vredi baš 41.000.000 evra?

Novi dan, novi pokušaj Barselone da se dočepa Lautara Martineza. Katalonci su označili napadača Intera prioritetom tokom predstojećeg prelaznog roka i upinju se iz sve snage da pronađu način kako da ga dovedu. A da ih to ne košta previše.

Španskom prvaku ne pada na pamet da iskešira 111.000.000 evra na ime izlazne klauzule za Argentinca, u periodu od 1. do 15. jula. Iako bi na taj način sigurno dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača Barsa jednostavno nema i(li) ne želi da plati pomenuti iznos u cugu, zbog čega traga za alternativnim rešenjima. Poslednje koje se pominje jeste da u akciju bude uključen Žunior Firpo, tako što bi levi bek bio procenjen na 41.00.000 evra, a da preostalih 70.000.000 bude prebačeno na račun italijanskog kluba.

Prema saznanjima Mundo deportiva, pomenutih 41.000.000 evra je vrednost Firpoa iz ugla čelnika Barselona, mada ako ćemo realno, teško da je njemu cena na tržištu skočila više nego duplo u odnosu na avgust prošle godine kad je angažovan iz Betisa za 18.000.000 evra. Pritom je uglavnom bio rezerva Đordiju Albi, te iako je upisao 12 mečeva u La Ligi i tri u Ligi šampiona, teško da je baš toliko napredovao. Pogotovo ne u situaciji kad usled efekata pandemije virusa korona cene uglavnom padaju.

Pre će biti da je ovo Barselonin pokušaj da smekša čelnike Intera i ubedi ih da prihvate ponudu od 70.000.000 evra i igrača koji bi se verovatno dobro snašao u 3-5-2 sistemu Antonija Kontea. Italijani su, s druge strane, insistirali na kešu kako bi imali što čisitiju situaciju u posovnim knjigama ili bar na 90.000.000 evra uplate, plus jedan igrač.

Utisak je da to baš i nije Žunior Firpo. Barselonu ništa ne košta da pokuša. Samo što će realno teško na ovaj način do Lautara Martineza. Žrtva će morati da bude veća.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.