Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 23:35

Ponte Preta vida rane, zahuktala Vitorija ne namerava da stane

Konfijansa u Baiji, Parana u Sao Paulu

Ponte Preta zapala je u lošu seriju rezultata, ali uprkos tome što su iz kola u kolo sve dalji od četiri prvoplasirane ekipe, vodeći timovi im nisu mnogo odmakli i trijumf nad Paranom došao bi u pravi čas. Skliznula je Ponte Preta na osmu poziciju, ali bi trijumfom lako mogla da napreduje pošto su razlike između timova minimalne.

Idealan rival je Parana za posrnulu Ponte Pretu jer je u pet uzastopnih utakmica pretrpela poraze, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a za slast pobede ne zna od kraja oktobra i duela sa Esteom. Tone Parana sve dublje, zauzima 16. poziciju i trenutno beži samo pet bodova Nautiku koji je u zoni ispadanja.

01.30

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zbog svega toga po Ponte Pretu u pravi čas stiže Parana. Nakon remija sa Sampajo Koreom na domaćem terenu, Ponte Preti će sudar sa Paranom poslužiti za vađenje i da ponovo uhvati priključak za vodećim timovima.

U prvom ovosezonskom okršaju dva tima, Parana je slavila 2:1 zahvaljujući auto-golu defanzivca Luizaa u 89. minutu, pa navijači Ponte Prete neće previše žaliti zbog izostanka odbrambenog fudbalera za ovaj meč.

Šef struke, Marselo Oliveira, za duel sa Paranom neće moći da računa na napadača Tijaga Oroba, golmana Ivana koji se oporavlja od operacije, te defanzivce Rajana i pomenutog Luizaa. Dobre vesti za tim iz Sao Paula stigle su u četvrtak. Živela je Ponte Preta u očekivanju Apodija i Kamile, a dvojac se vratio u stroj i priključio pred poslednji trening sa Paranom, pa je za očekivati da im Marselo Oliveira ukaže šansu. Pod znakom pitanja su Bruno Rodriges, Ruan Renato i Bareto za ovaj susret.

Luan Dijas napustio je trening u utorak zbog bola, ali nije poznato da li je povreda ozbiljnije prirode. Ukoliko ne bude spreman, njegovo mesto u startnoj postavi zauzće Giljerme Pato.

Vitao, privremeni trener Parane, neće moći da računa na startere Paulo Enrikea, koji je povređen, te suspendovane Filipe Maja i Tijaga AlvesaVitao ima dilemu da li da od starta u napad gurne Lea Kastra ili Vitinja, a pod znakom pitanja je i nastup Džonija Daglasa i Renana Bresana. Korona virus ušao je u Paranu, a u izolaciji su već neko vreme Bruno Lopes, Fabrisio, Žan Viktor i Mateus Matijas.

Zahuktala Vitorija dočekuje Konfijansu koja je u prethodnom kolu podelila bodove sa Figuirenseom. Tim koji sa klupe predvodi Rodrigo Šagas neporažen je u poslednjih pet takmičarskih mečera, a u tom periodu ostvario je tri trijumfa i pobegao je iz zone ispadanja.

Mirna će biti Vitorija još neko vreme, a naročito ukoliko nastavi s trendom pozitivnih rezultata i sačuva bodove protiv Konfijanse. Maurisio Ramos i Rafael Karioka odslužili su kaznu u prethodnom kolu i ponovo su se stavili na raspolaganje treneru. Neizvestan je nastup Valasa, a u timu Vitorije sigurno neće biti suspendovani Giljerme Rend i povređeni Ronaldo. Marselinjo, bivši igrač Ludogorerac izlazi iz povrede i mogao bi protiv Konfijanse da dobije minutu.

23.15

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Danijel Paulista, šef stručnog štaba Konfijanse, ima velikih kadrovskih problema. Prema najavama, Paulista za meč sa Vitorijom neće imati na raspolaganju Amarala, Andre Morica, Luan Buena, Vinisijus Simona, Tijaga Luisa, Jaga, Rafaela Santosa i Danila Piresa. Svi pobrojani vuku povrede, a zbog kartona će meč preskočiti Giljerme Kastiljo.

Početkom septembra, Konfijansa je slavila u međusobnom okršaju minimalnim rezultatom – 1:0, a gol odluke postigao je Kivel.

BRAZIL 2 – 26. KOLO

Petak na subotu

23.15: (2.75) Vitorija (2.75) Konfijansa (2.85)

01.30: (1.98) Ponte Preta (3.25) Parana (3.70)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.