Ponovo penali, Inter slavio protiv Totenhema! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo penali, Inter slavio protiv Totenhema! (video)

Konteov tim se ispraksirao za udarce sa jedanaest metara tokom ovog leta.

"Pevci" ugostili "Neroazure" pred početak sezone, u regularnom delu smo videli po jedan gol na obe strane. Italijani slavili posle boljeg izvođenja penala.

Odlično su počeli domaćini, već u četvrtom minutu Lukas Moura donosi prednost "Pevcima". Brazilac je završio odličnu kontru Totenhema i asistenciju Lamele.

Sensi je bio jedan od najagilnijih fudbalera gostiju. Italijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prvo u 28. minutu pogodio stativu, ali se "iskupio" osam minuta kasnije kada koristi sjajnu asistenciju mladog Esposita.

Drugo poluvreme je obeležilo dosta promena i u jednom i drugom timu što je donelo mirniji nastavak utakmice. Odlični solo prodor je imao Son deset minuta pred kraj utakmice, ali je Handanović ovog puta sigurno intervenisao.

Na početku penal serije promašili su i Eriksen i Puškaš. Naredne tri serije su oba tima bili sigurni da bi u petoj seriji promašio mladi "Pevac" Skip, Žoao Mario sigurnim udarcem donosi pobedu Interu na zadnjoj utakmici Čempions Kupa.

"Neroazuri" će za šest dana igrati sa Valensijom na "Mestalji", dok Totenhem 10. avgusta igra sa Aston Vilom u prvom kolu Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.