Ponovio uspeh Parlova: Bujišiću srebro na Zlatnom pojasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovio uspeh Parlova: Bujišiću srebro na "Zlatnom pojasu"

Mladi srpski bokser Đorđe Bujišić osvojio je srebrnu medalju na prestižnom međunarodnom turniru "Zlatni pojas" u Bukureštu.

Bujišić je ostvario snažan utisak, pogotovo jer se tek nekoliko meseci takmiči u seniorskoj konkurenciji.

Zanimljivo je da nikada nijedan bokser sa prostora bivše SFRJ nije osvojio zlato na ovom turniru, a Bujišić je ponovio uspeh legendarnog Mate Parlova, koji je svojevremeno takođe došao do srebra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bujišiću srebro na Zlatnom pojasu u Rumuniji

Izvor: Danas, 01.Okt.2018

Reprezentativac Srbije u boksu Đorđe Bujišić osvojio je srebrnu medalju na međunarodnom takmičenju „Zlatni pojas“ koje je održano u Bukureštu. Članak Bujišiću srebro na Zlatnom pojasu u Rumuniji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.