Poniženje Denvera - Gober zakucao Jokića i drugove! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2020, 00:37

Poniženje Denvera - Gober zakucao Jokića i drugove! (video)

Juta povela u seriji sa 2:1. Fantastični Gober i Konli.

Očajna partija Denvera, možda i najgora ove sezone. Juta je zgromila trećeplasiranu ekipu Zapada u regularnom delu sa 124:87.

Gober je uništavao Denver u prvom poluvremenu, dobijao je pravovremene pasove, bio glavni u neverovatnoj seriji, Juta je vodila sa 22 poena razlike početkom druge četvrtine.

Prelako su igrači Jute probijali odbranu Denvera, a onda su zatrpavali i trojkama. Imalo je odgovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ne u tolikoj meri, pa su Džezeri imali i +25.

Jokić je bio dobar u drugoj deonici, upravo je on pokrenuo svoju ekipu koja se trgla do poluvremena i serijom 11:3 smanjila na prihvatljivijih -17.

Gober je na poluvremenu imao nestvaran učinak od 20 poena i 11 skokova.

Nije dobro krenulo po Denver ni početkom treće četvrtine. Juta je ređala trojku za trojkom, na drugoj strani smo viđali grešku za greškom, Marej je bio očajan, a Juta je koristila činjenicu da je Denver veoma rano ušao u bonus, pa je došla i do +27.

Jokić nije pogađao šuteve u trećoj četvrtini, imao je i er-bol za tri poena, video se njegov umor, a kada je "prodao" loptu Mičelu za "tomahavk" zakucavanje bilo je jasno da Denver nema šta da traži na -30, malo potom je i Konli odveo svoj tim na 94:62.

Jednostavno, nakon 6/8 za tri u drugoj i 5/8 u trećoj, ovakav Denver ne bi imao šanse ni protiv daleko, daleko slabije ekipe. Konli je trojke šutirao 7/8.

Poslednja četvrtina je bila odrađivanje posla, svi starteri Denvera su se preselili na klupu, bili su pognutih glava poput Mareja. Ipak, nije kasno za buđenje, tek je 2:1, igra se do 4 pobede a sledeći meč je u nedelju na ponedeljak. Starteri Jute takođe odmarali, sve se spremalo za četvrti duel.

Rudy Gobert is EATING in the first half 😤pic.twitter.com/CEk4OSE8Qa

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) August 21, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juta demolirala Denver (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2020

Džezeri ubedljivi, Jokić ubacio 15 poena - 124:87..Ozbiljna katastrofa Denvera u trećoj utakmici četvrfinala Zapadne konferencije. Juta je povela sa 2:1 zajvaljujući pobedi od 37 poena razlike. Džezeri su domirali u svim segmentima igre, konsatno su pojačavali ritam i to indisponirani Nagetsi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.