Ponižavanje! Banvit se poigrao sa Efesom, ne pomaže ni odlični Štimac

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponižavanje! Banvit se poigrao sa Efesom, ne pomaže ni odlični Štimac

Efes upisao peti poraz zaredom

Nema kraja agoniji Efesa, a Ergin Ataman moraće još da sačeka na prvenac na klupi istanbulskog velikana. Banvit je u poslednjem meču 12. kola Superliga ubedljivo slavio sa 99:77.

Domaćinu nije pomogla ni nova odlična partija srpskog centra Vladimira Štimca koji je ubacio 25 poena i uhvatio devet lopti.

Erik Mekolum je utakmicu završio sa 18 poena, a ostali košarkaši Efesa nisu imali dvocifreni košgeterski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << učinak.

U pobedničkoj ekipi sjajan je bio Damijan Kulig sa 23 poena, a ništa manje zaslužan za veliki trijumf bio je Anđelo Kalojaro sa 22 poena i sedam asistencija.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ataman bez rešenja - Štimac sjajan, Efes očajan!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017

Porazom od Banvita na domaćem terenu ekipa Efesa dodatno je produbila rezultatsku krizu u kojoj se nalazi od početka sezone...Pokušali su čelnici Anadolu Efesa da promenom trenera "probude" ekipu ali dolazak Ergina Atamana umesto Velimira Perasovića za sada ne donosi nikakav boljitak..."Pivari"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.