Ponižavajuća ponuda za Blekija Milenkovića!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponižavajuća ponuda za Blekija Milenkovića!

Toskanci je nisu ni uzeli u razmatranje...

Pisali smo juče o interesovanju Napolija za Blekija Milenkovića. Naime, posle odlaska Albiola, Anćeloti traži štopera, Fiorentina je promenila vlasnika, ali uslovi ostaju isti.

Početna cena za srpskog reprezentativca je 40 miliona evra, Napoli je ponudio 30 i to sa bonusima.

Jaz je preveliki, pa Fiorentina neće ni razmišljati o ponudi, ni za Milenkovića, ni za Hermana Pecelju koji će očigledno biti osnova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u odbrani.

Veći problem je kako zadržati Kjezu koji je još jednom pokazao klasu sinoć kada je srušio mladu reprezentaciju Španije. Ovaj talentovani igrač ima dogovor sa Juventusom, želi ga i Inter, ali Fiorentina ne želi da ga pusti i traži najmanje 70 miliona evra, plus, ne pristaje ni na kakve trampe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.