Ponestaje ti rešenja. Uzmi mene

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ponestaje ti rešenja. Uzmi mene"

Kel Bruk, britanski bokser velter kategorije, želeo bi borbu za pojas sa šampionom Terensom Krafordom.

Terens Kraford je aktuelni šampion velter kategorije i ima zanimljivu i tešku životnu priču.

On bi međutim svoju narednu odbranu pojasa mogao da ima u Velikoj Britaniji i to protiv domaćeg boksera Kela Bruka.

Bruk je posle pauze od 14 meseci ponovo počeo da pobeđuje, pošto je tehničkim nokautom savladao Marka de Luku i nada se da će moći da dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okršaj sa Krafordom.

"U Las Vegasu sam naleteo na Boba, Terensovog promotera i počeli smo razgovor. 'Ponestaje ti rešenja za Terensa. Uzmi mene.' Verujem da bih bio dostojan protivnik i da mogu da ga pobedim. Posle sam razgovarao i sa Terensom i on je pristao na borbu tako da nam ostaje samo poslovna strana i sve će biti spremno", kaže Bruk.

Postoje određene sumnje oko kilaže, tačnije, da li će Bruk moći da skine dovoljno kilograma.

"Merenje neće biti problem, spustiću kilažu. Ako mi verujete, moraću da jurim decu po kući pa će mi i oni pomoći da skinem višak kilograma. Imam sasvim dovoljno vremena da se spremim i da priredim spektakl u borbi za pojas velter kategorije. Verovatno ćemo se boriti u Americi, ali sam čuo da se priča i o Velikoj Britaniji", smata Kel Bruk.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.