Poluvreme u znaku Zvezde, ali i Kuzmića! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme u znaku Zvezde, ali i Kuzmića! (TVITOVI)

Sjajno prvo poluvreme Crvene zvezde.

Sjajno je igrala Crvena zvezda u prvom poluvremenu sve do poslednjeg minuta.

Ekipa koju predvodi Andrija Gavrilović večeras je doživela šok terapiju odlaskom Milana Tomića, a večeras su daleko bolji rival od Barselone koja je možda i najviše uložila u ovogodišnji tim.

Nakon prvih 20 minuta Crvena zvezda vodi sa 36:33.

Od samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << starta Crvena zvezda mts je vodila, povela je sa 9:4 nakon poena Odža, a kada je Boriša Simanić pogodio trojku bilo je 12:6.

Ognjen Dobrić i Džejms Gist nisu dali vođstvo Crvene zvezde u drugoj četvrtini svojim trojkama, a onda je zaigrao i Stratos Perperoglu koji je pogađao.

Ulazak i prvi poeni Ognjena Kuzmića su digli čitavu halu na noge, a kada je Faje pogodio trojku nastala je erupcija dvorane za 33:20.

Ipak, sjajni Nikola Mirotić je uspeo da smanji rezultat do kraja na podnošljiviju razliku, potom i Dejvis, pa i Hanga trojkom, pa je Barsa odlično prošla nakon prvih 20 minuta.

Daje Kuzmic koš a meni krecu suze ❤️#kkcz

— Dragan (@Dragance22) October 24, 2019

Tako se bre igra!! DOBRIĆ U TRANSU! #kkcz

— JJ (@jjtwcz) October 24, 2019

welcome back Kuz#kkcz pic.twitter.com/ZHhBFtNFxM

— Salle (@SalleTokyo) October 24, 2019

Ljudina!!! Plačem jbt 🔴⚪💪#kkcz

— Νικόλαος (@donduca) October 24, 2019

Gistović je velika klasa. #kkcz

— Djordje Petrovic (@BarbaDjole) October 24, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan od utisaka iz "Pionira" - "Šeron Stoun" iz publike za muk ispred televizora! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019

Mnogi su zanemeli na trenutak...Crvena zvezda posle prvog poluvremena vodi protiv Barselone rezultatom 36:33, mogla je razlika biti i veća, ali je nastao veliki pad u poslednjem minutu prvog poluvremena...Ekipa Andrije Gavrilovića je stigla od 33:20 do 36:33 i ima za čim da žali, baš kao i gledaoci...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda izgubila od Barselone

Izvor: Beta, 24.Okt.2019

 Košarkaški Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Barselone sa 65:73 (16:12, 20:21, 13:24, 16:16) u četvrtom kolu Evrolige.Najefikasniji u Zvezd bio je Džejms Gist sa 10 poena, dok su Boriša Simanić, Mohamed Faje i Ognjen Dobrić ubacili po osam.Barselonu je do pobede predvodio Nikola...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.