Poluvreme: Zvezda se dobro drži na izletu u Istanbulu, Galata vodi 49:42!

Izvor: Blic, 19.Feb.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Zvezda se dobro drži na izletu u Istanbulu, Galata vodi 49:42!

Košarkaši Crvene zvezde u Istanbulu igraju poslednji meč grupne faze Evrokupa protiv Galatasaraja. Domaćin posle prvog poluvremena ima prednost od 49:42 (27:20, 22:22). Zvezda je inače izgubila sve šanse za prolaz u četvrtfinale.

Uzevši u obzir da igra bez Igora Rakočevića, Raška Katića i Majkla Skota, koji nisu ni doputovali u Istanbul, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zvezda je dobro otvorila meč protiv Galatasaraja, a Lazić, Nelson, Subotić i Samardžiski bili su ti koji su nosili njenu igru.

Međutim, s druge strane parketa bio je sjajni Gordon Džamon, tvorac serije Galate od 10-0, zahvaljujući kojoj su domaći stigli do 19:10.

Savović je uneo neophodnu svežinu u igru Zvezde ali je to bilo premalo jer je Galata poenima Manučara Markoišvilija u 9. minutu imala "+12". Trojkom Branka Lazića pola minuta pre kraja četvrtine, ona je okončana rezultatom 27:20.

Zvezda je početkom druge deonice serijom od 8-0 prišla na samo poen zaostatka (31:30), da bi Savović posle poena Sanlija, trojkom doneo i nerešeni rezultat, a Radivojević i vođstvo gostiju od 35:33.

Pravo niotkuda na terenu je zablistao Arslan Ender koji je sa dve uzastopne trojke vratio turskom timu prednost, koju je sačuvao do kraja prvog dela igre (49:42).

Povezane vesti: Zvezda bez Rakočevića, Katića, Skota i Smiljanića u Istanbulu Zvezdina grupa: Uniks pobedio Galatasaraj u Kazanju Zvezda za vikend daje ulaznice za Uniks svima koji su oštećeni protiv Galatasaraja Galatasaraj i protiv Ulma potvrdio dominaciju u Evrokupu Zvezda: Veliki broj falsifikovanih karata razlog za probleme
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK: Galatasaraj - Crvena zvezda Telekom 49:42 (POLUVREME)

Izvor: Sportal.rs, 19.Feb.2013

Košarkaši Crvene zvezde Telekom porazom od Ulma u prepunom "Pioniru" izgubili su svaku šansu da se nađu u četvrtfinalu Evrokupa.

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda prokockala pobedu na izletu u Istanbulu!

Izvor: Blic, 19.Feb.2013

Košarkaši Crvene zvezde kolo pre kraja Top 16 faze Evrokupa izgubili su sve šanse da se bore za četvrtfinale ali im to nije smetalo da odigraju veoma uzbudljiv meč i umalo pobede Galatasaraj. Turski predstavnik na kraju je slavio sa 85:84 (27:20, 22:22, 16:25, 20:17) zauzevši treće mesto ispred...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.