Poluvreme - Vranjanci dobro počeli, Zvezda se mučila, a onda je novajlija probio bunker - pljušte pohvale navijača (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Vranjanci dobro počeli, Zvezda se mučila, a onda je novajlija probio bunker - ''pljušte'' pohvale navijača (video)

Maltene čitavo poluvreme trebalo je Zvezdi da probije odbranu gostiju, koji nisu bili bezopasni.

Posle prvog poluvremena utakmice na ''Marakani'', Crvena zvezda vodi protiv novajlije u ligi, ekipe Dinama iz Vranja sa 1:0.

Utakmica je počela minutom ćutanja u znak odavanja pošte preminulim Goranu Bunjevčeviću i Branimiru Babarogiću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Napadač gostiju Suraka je već u drugom minutu utakmice imao sjajnu priliku, prevario je Degeneka, šutirao iskosa sa desne strane, ali je pogodio stativu Popovićevog gola.

Jevtović u 15. minutu izbio sam ispred golmana, ali je ovaj odlično reagovao.

Tri minuta kasnije, odličan udarac Dušana Jovančića sa distance, ali stativa spasava gol Vranjanaca.

U 23. minutu konfuzija u odbrani Dinama, velika gužva ispred njihovog gola, ali na kraju nedovoljno jak i precizan udarac, pravo u golmana Đurića.

Zvezda je napadala i dalje, vršila pritisak, a do vodećeg gola stigla je tek u 41. minutu. Meleg je sa desne strane izveo korner, Degenek je šutirao glavom, pogodio stativu, ali se loptav odbila do Dušana Jovančića koji sa nekih dvanaest metara pogađa mrežu - 1:0.

----

„Bunja kapiten“, odjekuje stadionom! #fkcz

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 20, 2018 -

Mali Terzic odlican!!! #fkcz

— Dusan Kozelj (@MAGNIFICO977) July 20, 2018

Jovancic je zmaj od igraca #FKCZ

— Starboy (@Don_Nele) July 20, 2018 -

Dušan Jovancic>Micel Donald. Mark my words #fkcz

— Pižola Parker (@pizolaparker37) July 20, 2018 -

Sastav koji je izveo Milojević je jedan od razloga što volim da gledam prvenstvo. Savršeno koristi te utakmice da iskoristi sve igrače #fkcz

— JJ (@jjtwcz) July 20, 2018 -

Imam bas dobar osecaj za Jovancica, jeste jos rano, ali odaje dobar utisak. Ebesilio nekako trom, bas kao i Meleg, kada uhvate formu za nekih najvise dve nedelje, bice to lepota za gledanje. Jevtovic i Degenek su se odlicno uklopili reklo bi se! #fkcz

— Pravi Delija (@DelijaPravi) July 20, 2018 -

Sa ovakvim ekipama ne može bolja igra. #Fkcz

— Cviko Blagojević (@cvikachy) July 20, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proradio tandem Ebisilio - Joveljić! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018

Zvezda sada već ima ubedljivu prednost....Dugo je Zvezda lomila otpor ekipe Dinama iz Vranja, ali su gosti u finišu prvog poluvremena prvi put kapitulirali, da bi već početkom drugog, njihov golman Đurić po drugi put savladan...Igrao se 51. minut, akcija Zvezde išla je po desnoj strani, Đurić...

Nastavak na Sportske.net...

Počela Superliga, Zvezdina tri ''laka komada'', proradile i novajlije i Joveljić! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018

Crvena zvezda, iako u kombinovanom sastavu, bez većih problema stigla do pobede na startu nove superligaške sezone. Vojvodina samo do boda na svom terenu protiv Lučanaca...Branilac titule u šampionatu Srbije, ekipa Crvene zvezde večeras je pred svojim navijačima na stadionu ''Rajko Mitić'' savladala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.