Poluvreme: Preokret crno-belih serijom 13:0, Partizan - Olimpija 35:31

Izvor: Blic, 01.Dec.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Preokret crno-belih serijom 13:0, Partizan - Olimpija 35:31

Košarkaši Partizana igraju protiv Olimpije meč 10. kola ABA lige, a duel iz Pionira možete da pratite uz Blicsport.rs.

Trenutni rezultat: Partizan - Olimpija 35:31 (druga četvrtina)

Crno-beli su se vratili na Jadran posle evroligaškog poraza od Nantera, kojim su sveli šanse za plasman u top 16 na minimum, dok su Ljubljančani mimo svih očekivanja jako loši ove sezone i nalaze se na začelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tabele regionalnog takmičenja.

Druga četvrtina: Preokret Partizana serijom 13:0 protiv Olimpije - 35:31

Nastavili su crno-beli u sistemu toplo-hladno, a kako Bogdanoviću nije imao ko da se pridruži u napadu, bili su skoro četiri minuta bez koša. Trojke Joksimovića i Vladovića uz poentiranje Brodnika iz tranzicije bili su dovoljni da Olimpija stekne dvocifrenu prednost 28:17.

Gosti iz Ljubljane su vodili i 31:22 posle nove trojke Vladovića, ali su se onda uloge zamenile, jer su stali u 15. minutu i do kraja poluvremena bili bez koša. Stegli su Vujoševićevi puleni u odbrani, a Bogdanović, koji ih je prvo držao u igru, poveo ih je ka preokretu. Usledila je serija 13:0 u kojoj su ključne bile vezane trojke upravo Bogdanovića i Kinsija.

Prva četvrtina: Olimpija silno otvorila meč, Partizan uspeo da se vrati 20:17

Trener Partizana Duško Vujošević odlučio se za petorku Bogdanović, Milosavljević, Kinsi, Lovernj i Milutinov, dok za Olimpiju od početka igraju Džekson, Salin, Gailius, Omić i Drobnjak.

Srpski prvak je nešto konfuznije otvorio meč, što su gosti iskoristili i ubacili dve trojke preko Salina i Gailiusa. Za četiri minuta su poveli 10:2, pa su naterali Vujoševića na tajm-aut posle kog je Bogdanović, koji i na ovom susretu igra na mestu pleja, postigao trojku.

Ubrzo je napravio novu grešku i otvorio Olimpiji kontru iz koje je Džekson poentirao 16:7, a potom su gosti iz Slovenije otišli na 20:12. Nisu mogli da nastave u tom ritmu, pa je Partizan uspeo da se vrati u igru serijom 5:0 koju je završio Bogdanović košem uz bacanje unazad.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Olimpija 35:31 (poluvreme)

Izvor: Mondo, 01.Dec.2013

Crno-beli loše počeli, da bi od 13. minuta preuzeli kontrolu serijom od 18:3.

Nastavak na Mondo...

Vujasinović: Radnički je favorit!

Izvor: RTS, 02.Dec.2013, 13:40

Radnički i Partizan u sredu igraju meč drugog kola vaterpolo Lige šampiona, a trener crno-belih Vladimir Vujasinović smatra da su Kragujevčani favoriti. Idemo u Kragujevac da se nadigravamo i sa željom da pobedimo, jer samo tako možemo da napravimo neki rezultat, izjavio Stefan Živojinović...Trener...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.