Poluvreme - Partizan neubedljiv, nevreme u Surdulici, raste nervoza među Grobarima

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 19:55

Poluvreme - Partizan neubedljiv, nevreme u Surdulici, raste nervoza među ''Grobarima''

Crno-beli danas ponovo podsećaju na izdanja sa prethodnih gostovanja, a veliki pljusak u Surdulici pravi dodatne probleme i jednima i drugima. Čak je i TV prenos bio u prekidu desetak minuta.

Posle prvog poluvremena u Surdulici, Radnik - Partizan 0:0, u meču četvrtog kola Superlige.

U petom minutu velika prilika za Radnik, Viktor Lukić je iskosa sa desne strane šutirao sa petnmaestak metara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golman Popović je nesigurno intervenisao, ali Makarić nije uspeo da odbijenu loptu sprovede u mrežu.

Tri minuta kasnije posle jednog kornera Popović leti u prazno, ali ponovo su crno-beli imali dosta sreće, jer nije bilo nikog da tu loptu pošalje u nebranjenu mrežu.

Nova šansa za Radnik i u 14. minutu, kada je Makarić mogao da dovede domaće u vođstvo posle greške Vitasa, ali je Popović sačuvao mrežu.

Na drugoj strani, Partizan je imao nekoliko obećavajućih akcija, ali nedostajao je završni pas Sume u par navrata, pa Sadika. Crno-beli su uglavnom pretili iz daljine, možda najopasniji pokušaj imao je Vitas, kada je golman Radnika uspeo da izbije loptu u korner.

U samom finišu poluvremena, Suma se požalio na povredu, videćemo da li će moći da nastavi meč.

-

-

Sadik je dosta sebicniji ove sezone. Da je ovo prosla sezona dodao bi Asanu u 9/10 napada. #FKP #FKPartizan

— PartizanNiksic (@Partizan_Niksic) August 15, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.