Poluvreme - Ko je najveće oružje Srbije na EP, a koga navijači već kritikuju?? (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Ko je najveće oružje Srbije na EP, a koga navijači već kritikuju?? (video)

Reprezentacija Srbije startovala je danas na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, a posle prvog poluvremena utakmice prvog kola Grupe D rezultat je 47-45 za Letoniju.

Naš tim je nekako u grču započeo današnju utakmicu. Šut ih nije služio, pa su Letonci odmah preuzeli vođstvo, ali posle prvih poena iz igre koje je postigao Milan Mačvan, ''Orlovi'' su počeli da ulaze u prepoznatljivi ritam.

Razigrao se i Bogdan Bogdanović, dok je na drugoj strani nezadrživ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio tandem Kristaps Porzingis - Dairis Bertans, pa su Letonci dobili prvu četvrtinu sa 24-21.

Ipak, u drugom kvartalu reprezentacija Srbije uspeva da neutrališe najbolje igrače rivala, a uz Bogdana Bogdanovića, sve raspoloženiji postajali su Lučić i Marjanović. Sve to se odrazilo i na rezultat, pa je naš tim uspeo da ga preokrene u svoju korist.

Bogdan Bogdanović je posle prvih 20 minuta najefikasniji u našem timu sa 15 poena, prati ga Marjanović sa 11.

Kod Letonaca, Porzingis 12, Dairis Bertans 13 poena.

U prilogu pogledajte najavu Evropskog prvenstva za naš sajt od strane komentatora RTS-a Slobodana Šarenca, ali i naših košarkaških legendi, poput Željka Obradovića, Predraga Danilovića, Nikole Lončara...

Takođe, izdvojili smo i najzanimljivije komentare navijača tokom prvog poluvremena utakmice između Srbije i Letonije.

--

A evo i reakcija navijača tokom prvog poluvremena današnje utakmice.

--

Bogdan Bogdanovic 🤭 pic.twitter.com/MOnBb6gr09

— #FenerinMaçıVar (@fenerinmacivar) September 1, 2017
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evrogol Odegarda na Kosovu (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017

Fenomenalan gol iz slobodnjaka postigao je norveški vunderkind u Kosovskoj Mitroivci...Mlada reprezentacija Norveške igra kvalifikacionu utakmicu za U21 Evropsko prvenstvo protiv vršnjaka sa Kosova, a najlepši momenat iz prvog poluvremena je golčina Martina Odegarda iz slobodnjaka...Pogledajte....Posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.