Poluvreme - Gol u najgorem trenutku, pohvale Tadiću i Kostiću, evo kome kritike (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Gol u najgorem trenutku, pohvale Tadiću i Kostiću, evo kome kritike (TVITOVI)

Srbija gubi na poluvremenu.

Nakon prvih 45 minuta Srbija gubi od Portugala rezultatom 1:0.

Utakmica je počela šansom za reprezentaciju Srbije. Kostić je probio po levoj strani, Mitar je spustio loptu Tadiću koji je šutirao samo u Ruija Patrisija koji je bio siguran.

U nastavku inicijativa Portugalaca, a Srbija je napadala uglavnom preko leve strane na kojoj su bili Kolarov i Mitrović gde smo bili opasniji nego po desnoj strani gde je delovao Lazović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam, bez neke pomoći Milenkovića koji je fokusiran na odbranu svog gola.

U 27. minutu upravo preko Kostića Srbija ima šansu, ali je Kragujevčanin pokušao nešto između centaršuta i šuta, lopta je prohujala pored stative.

U nastavku prva ozbiljna situacija ispred gola naše reprezentacije, Ronaldo je prvo šutirao kada mu je Milenković blokirao šut, a potom je preko Bernarda Silve ponovo bilo opasno, ali je srećom dosuđen ofsajd.

Imala je naša reprezentacija jednu sjajnu akciju i po desnoj strani, Tadić je fantastično proigrao Lazovića koji je pronašao Kolarova u kaznenom prostoru, ali je levi bek šutirao desnom nogom, pored gola.

Gosti stižu do gola u 42. minutu utakmice. Tada je Dmitrović loše intervenisao, Čakir ništa nije dosudio, a lopta se odbila do Karvalja koji postiže gol za 0:1 u najgorem mogućem momentu.

SRBIJA: Dmitrović - Milenković, Maksimović, Nastasić, Kolarov - Matić, Milivojević, Lazović, Tadić, Kostić - Mitrović.

PORTUGAL: Patrisio - Semedo, Fonte, Dijaš, Gereiro - Danilo, Karvaljo, Fernandeš - Gedeš, Silva i Ronaldo.

Dmitrovic zaplivao ko saran.

— Miki (@mycky_CZ) September 7, 2019

Srpski narod čeka da Lazović dostojanstveno centrira

— Debeli Jokić (@zdraomomci) September 7, 2019

Darko lazovic dve izgubljene i dve lopte unazad. Jos ce me neko ubedjivati da nam zbog fudbalskih kvaliteta treba u zvezdi. Katai je za njega magiko u svakom segmentu igre

— canevukicprebranac (@caneprebranac) September 7, 2019

Tadic is a really intelligent player

— Isi Miyake(#IM5) (@uisimiyake) September 7, 2019

Kostic pravi probleme Portugalcima.

Za razliku od Lazovica koji je neprimetan...

— Powers Austine (@powersaustine) September 7, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.