Polufinalni duel Đokovića i Momfisa u Dubaiju

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polufinalni duel Đokovića i Momfisa u Dubaiju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u borbi sa Gaelom Momfisom za plasman u finale ATP turnira u Dubaiju. Tok polufinalnog meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Prvi teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković je za ulazak u polufinale ubedljivo nadigrao Rusa Karena Hačanova sa 2:0 (6:2;6:2), a Gael Monfis, trenutno deveti na listi tenisera sveta, u četvrtfinalu je eliminisao Francuza Rišara Gaskea sa 2:0 (6:3;6:3).

Njih dvojica odlično poznaju međosobne stilove igre, jer su mnogo puta odmeravali snage na terenu. Biće ovo 19. međusobni duel Đokovića i Monfisa od 2005. godine, a u svim mečevima pobede je slavio naš teniser.
Početak polufinalnog meča Đokovića i Momfisa se očekuje oko 16.10 a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
U prvom polufinalnom duelu između šestog igrača sveta Stefanosa Cicipasa i Danijela Evansa, koji je 37. na listi, pobedu je odneo Cicipas sa 2:0 (6:2;6:3). 
 
 

Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novakov preokret za 17. trijumf nad Monfisom i finale u Dubaiju

Izvor: RTS, 28.Feb.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle žestoke i dramatične borbe uspeo da savlada Francuza Gaela Monfisa 2:1 (2:6;7:6/10:8/6:1) i plasirao se u finale turnira u Dubaiju. U finalu turnira naš teniser će se sresti sa Stefanosom Cicipasom (subota, 16.00). ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.