Polu Redklif ujeo pas na treningu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polu Redklif ujeo pas na treningu

Svetsku rekorderku u maratonu, Polu Redklif ujeo je pas za nogu tokom treninga u Maroku, pa je Britanka morala da zatraži medicinsku pomoć zbog povrede mišića lista prouzrokovane tim ujedom.
Tridesetsedmogodišnja Redklifova je izjavila da je imala sreće:
Provela sam celo jutro u bolnici. Ipak povreda nije toliko strašna. Osećam bol u listu kao da sam trenirala tri dana bez prestanka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Ona je objasnila kako je došlo do nemilog događaja:
Incident se dogodio dok sam trčala, a vlasnik psa je jedan stariji gospodin koji prosto nije uspeo da ga iskontroliše. Kad je životinja krenula na mene, prestala sam sa trčanjem i stala u mestu – i dodala je kako povreda neće uticati na plan priprema za ovu sezonu.
Ovo, inače, nije prvi incident koji se dogodio britanskoj maratonki. Jednom prilikom se ozbiljno povredila, takođe tokom treninga kada se sudarila sa detetom koje je vozilo bicikl. To je bilo 2003. godine. Pet godina kasnije dok se spremala za Olimpijske igre u Pekingu, ujeo je pauk, i to samo mesec dana pre početka Igara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.