Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polovične šanse Ralfa Šumaher za učešće na trci u Monci

Šanse vozača Vilijams BMW-a Ralfa Šumahera za učešće na trci za VN Italije su 50-50, prenose britanski mediji. Šumaher će danas ići na dodatne lekarske preglede nakon čega će biti poznato da li se dovoljno oporavio od teškog udesa na prošlonedeljnim testiranjima u Monci.

Vilijams je spremio zamenu, test vozača Marka Henea, koji nije učestvovao na jednoj F1 trci od 2000. godine.

Šumaher je posle udesa u Monci, u kojem nije doživeo teže povrede, proveo samo jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << noć u bolnici, ali se nekoliko dana kasnije i dalje žalio na glavobolje.

Nemac je medjutim izjavio da želi da učestvuje na trci u Italiji, 14. septembra, s obzirom da još uvek ima teoretske šanse za osvajanje šampionske titule. Trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji u generalnom plasmanu, uz 14 bodova manje od vodećeg Mihaela Šumahera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.