Polonara uspešno operisan

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 21:26

Polonara uspešno operisan

Košarkaš Virtusa Akile Polonara uspešno je operisan nakon što je otkriveno da ima tumor testisa, potvrdio je klub iz Bolonje.

Očekuje se da se reprezentativac Italije u poptunosti oporavi, posle operacije koja je sprovedena po hitnom postupku odmah posle dijagnostifikovanja.

Za sada nije poznato kada će se ponovo vratiti na parket u Evroligi i domaćem šampionatu, a iz kluba treba očekviati više informacija u predstojećim danima.

Ovog leta je Polonara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigao u Virtus. Prošlu sezonu počeo je u Efesu, potom je bio dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, da bi u januaru potpisao za Žalgiris.

Letos je pojačao Virtus, sa kojim je nedavno osvojio prvi trofej, Superkup Italije. Prošlog meseca Polonara je bio član reprezentacije Italije na Svetskom prvenstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEPE VESTI IZ ITALIJE: Akile Polonara uspešno operisao tumor na testisima! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2023

Najave su da će se vratiti na parket Košarkaš Virtusa Akile Polonara prošao je uspešnu operaciju nakon što je klub otkrio da ima tumor testisa, saopštili su zvaničnici kluba iz Bolonje. Operacija je obavljena hitno odmah nakon što je dijagnoza postavljena, a očekuje se potpuni oporavak reprezentativca...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.